Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Snyggt...

KulturPosted by Daniel Thu, July 09, 2009 16:46:41


  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post381

Bounce - Caution

KulturPosted by Daniel Mon, March 09, 2009 22:35:51

Bounce höll åter igen en föreställning och den här gången var det på Orionteatern. Jag och Hanna hade planerat sedan länge att gå på den här föreställningen och jag får säga att dom åter igen slår mig med häpnad.

Dom är så grymt duktiga dansare och har även en väldigt stor fantasi när det gäller koreografin. Den här gången bjöds det på allt från jättespindlar, skällande schäferhundar, studsmattedans, till skumparty bland publiken. Ett intressant inslag var att man inte hade en fast plats utan publiken stod på golvet och lotsades runt i lokalen allt eftersom dom byggde om scenerna.

Jag kan nästan inte vänta till nästa föreställning...

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post298

Bounce

KulturPosted by Daniel Tue, February 05, 2008 09:25:48

Plats: Dansens hus

Bounce gör en uppsättning av gökboet. I mina öron lät det som en väldigt konstig idé men det visade sig vara helt tvärt om. Sällan har jag blivit så imponerad som jag var när jag var och såg det här.

Inte för att jag är expert på dans men man märker att dom här vet vad dom håller på med. Sedan var allt sammans så otroligt bra koreograferat att man fick rysningar när man såg det hela. Svårt att beskriva men några av glimtarna var dansen på väggen, dansen i sängarna samt Fame-medleyt.

Ett stort tack till Hanna som fixade biljetterna och som dessutom bjöd med mig dit. Vi hade de bästa platserna kan man nog lugnt säga =)

  • Comments(1)//blogg.yings.se/#post128