Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Nära nu...

IM 2012/2013Posted by Daniel Tue, August 06, 2013 13:03:09


 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post618

Vansbrosimningen 2013

IM 2012/2013Posted by Daniel Sun, July 07, 2013 22:11:31

Så var ännu en tävling avklarad. Riktigt trevlig var den, men kanske mycket berodde på vädret.

Vaknade upp till årets varmaste dag. Solen sken och inte ett moln på himlen. Mötte upp Chris, Polly och Sara nere vid Sumpans centrum och satte fart mot Vansbro. Det är ju en bit att åka, närmare 300 km, så hela resan tog ca 3,5 timmar. Väl framme slängde vi i oss lite mat, fixade startkuverten som innehöll badmössan (lila) och tidtagningsarmbandet. Sen var det dags att traska iväg till starten.

Eftersom startkuvertet delades ut vid målet så var det ca 2,5 km att gå till starten, en rätt lång väg att gå, så väl framme ville man mer än gärna hoppa ner i det kalla vattnet. En snabb omklädning, hoppa i våtdräkten och sedan gick vi mot starten.

När fållan öppnades så leddes man genom lite slussar, fick läsa av tidtagningsarmbandet två gånger och sedan gick man ned mot vattnet. Jag hade fått för mig att det skulle vara en samlad start med ett rep som skulle lyftas så jag gick i vattnet och började så sakta simma lite framåt för att hitta repet. Efter ett tag insåg jag att det inte fanns något rep utan tävlingen hade faktiskt börjat. Lustigt. Nåja, nu var det bara att paddla på.

Jag kom in i ett skönt lunk nästan med en gång. Det var många som passerades, och jag hade bestämt mig för att hålla mig på ytterkanten (vänstra) mitt i älven för att få hjälp av strömmen men också för att slippa simma på dom lite ovanare simmarna som gärna höll sig intill kanten.

Höger, vänster, höger, andas, vänster, höger, vänster, andas. Jag körde på med mig tretakt nästan hela tiden och det flöt på bra. Kände att jag gjorde bra fart genom vattnet och kom hela tiden ikapp fler och fler. Till slut började dom lila badmössorna ta slut och det började dyka upp gröna mössor från startgruppen innan. Det kändes stärkande att simma ikapp simmare från gruppen före, även om det lite då och då kom simmare med lila mössa som simmade om mig.

Tillslut så nådde jag böjen (efter 2125m) där man svänger upp och börjar simma motströms mot målet. Här kändes vattnet betydligt kallare men långt ifrån obekvämt. Jag såg genast att farten stannade upp lite men kände ändå att jag rörde mig framåt så jag bestämde mig för att fortsätta med min taktik att ligga lite längre ut och slippa trängseln vid kanten. Kunde dra förbi ett antal grönhuvade bröstsimmare även här.

När det var ca 500 m kvar kände jag att badmössan började glida av lite. Först tänkte jag att det får gå som det går men så kom jag på att mitt startnummer stod på mössan och jag mindes inte vad det var (behövde det för att hitta min påse med kläder efteråt) så jag började oroa mig lite för det. Tänkte till slut att det fick gå som det gick, den satt ändå fortfarande kvar lite grand kändes det som.

Dock så började plötsligt glasögonen läcka och jag insåg att det var badmössan som bråkade så jag fick stanna upp ett tag för att rätta till glasögonen och stoppa in badmössan i våtdräkten istället.

Sen var det bara att simma sista biten in i mål. Väl framme vid rampen så klev jag upp och registrerade tidtagningsbandet igen. Detta kunde man tydligen göra redan i vattnet men just då hade jag inte en tanke på det. Jag gick en bit in och satte mig på bryggan för att vila och hämta andan lite. Då kom en funktionär fram och frågade först om allt var bra, och jag svarade att det var ok. Först ville hon börja öppna upp våtdräkten vid halsen men jag sa att det var bra, men när jag la mig ner lite så kom det en till och dom började dra i våtdräkten. Skrattandes försökte jag förklara att allt faktiskt var bra och att jag bara lagt mig ned en stund för att det var skönt. Fick lite oroliga blickar från dom men när jag ställde mig upp igen så förstod dom att det inte var någon fara.

Så istället för att sitta där och vila, gick jag vidare in i målet och väntade på dom andra.

Jag fick en sluttid på 1.00.32, en helt ok tid och jag kände mig inte speciellt trött eller utsliten efter simningen heller. Ett gott tecken på att 800 m till inte är någon fara och att även lite cykling efteråt skulle kunna funka.

Chris kom in straxt efter mig på 1.10 och Sara som startade 24 minuter senare var snabbast med 57 minuter.

 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post617

Löpförbudet till trots...

IM 2012/2013Posted by Daniel Wed, July 03, 2013 15:12:42
...Så försöker jag hålla modet uppe. Det går ju fortfarande att simma och cykla som tur är. Idag satt jag och kikade lite på min statistik under träningsåret. Jag räknar med att jag startade träningsåret i september förra året och sedan dess har jag tillryggalagt en sträcka på 2306 km på 229 timmar, det motsvarar sträckan Stockholm - Rimini (Italien):
Hela resan har pågått i 9 dagar och 13 timmar, där varje timme kostat 277,60 kr och varje kilometer kostat 27,57 kr. Galet!

Fast i jämförelse är det kanske inte så tokigt. Ta dom här två tjejerna till exempel: Carina Borén och Kristina Paltén som springer (sprang) 3000km från Miklagård ( Istanbul, Turkiet) till Åbo Finland för att sedan paddla kajak över Östersjön till Stadsgården i Stockholm. Allt inom loppet av 3-4 månader. Det är imponerande!

 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post616

Det värsta...

IM 2012/2013Posted by Daniel Thu, June 27, 2013 15:37:51
Som kunde hända har egentligen hänt. Jag har fått löpförbud, på grund av en överansträngningsskada i vänstra knät. På något sätt så känns det lite som att kroppen börjar gå sönder nu. Har också något konstigt i vänstra axeln, som jag tror börjar bli bättre nu (får hoppas det). Jag har börjat gå till en naprapat för att få ordning på problemen men det lär ta en del jobb innan det blir bra.

Främst så är det ju halv-Ironman-tävlingen i Halmstad som är i farozonen. Det är ju bara 2 veckor kvar dit och så snart lär jag inte kunna börja springa. Jag ska nog inte försöka så tidigt i fall det kommer tillbaka. Jag har lite funderingar på att åka ner och ställa upp i simningen och cyklingen, och sedan avsluta eller gå hela löpsträckan. Hoppas bara att jag klarar av att gå och inte börjar springa i så fall.

Just nu känns det tungt, även om man försöker hålla modet uppe.

 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post615

Inspiration!

IM 2012/2013Posted by Daniel Fri, June 14, 2013 11:26:28
Det kanske bara är jag men en drömsemester skulle vara att bara åka dit och vara åskådare på tävlingen.


 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post614

Nu är det hjul igen

IM 2012/2013Posted by Daniel Sun, June 09, 2013 10:47:18
Ja, det går ju inte att sticka under stolen att triathlon är en hemsk materialsport. Mitt motto för detta året har varit att köpa det jag vill ha i träningsväg för att hålla uppe motivationen. Det har inneburit diverse inköp av kläder och utrustning. Senaste motivationshöjare är ett par schysta carbon-hjul från American Classic:

Cykeln kommer bli sjukt snabb med dessa!

Nu fattas bara att fixa till dom. Man behöver sätta på en kassett (kugghjulen), limma fast tubdäcken, sen är det bara att tuta och köra.

 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post613

Återhämtningsvecka

IM 2012/2013Posted by Daniel Sun, June 09, 2013 10:43:00
Veckan efter maran skulle vara en återhämtningsvecka. Jag hade planerat in lite simningar men också så hade vi en träningshelg inplanerad helgen efter maran. Det skulle visa sig att veckan efter maran blev en av dom mest ansträngda träningsveckorna hittills.

Det började med en timmes morgonsimning på Eriksdalsbadet på måndagen med Kristin, tisdagen blev ett cykelpass med Sebbe (ganska hårt som vanligt), onsdagen så var det tester inplanerade på SSC, och sedan på torsdagen började träningshelgen (med mys).

Testerna på SSC visade inte så speciellt mycket tyckte jag. Det var inte så att alla värdena slog i botten och pilen pekade på att man blivit en solklar Ironman. Snarare så såg det ganska likt ut testerna som jag gjorde efter förkylningen tidigare i våras. Jag ska konsultera lite med coach-Rikard om detta i veckan som kommer.

Under träningshelgen så har jag hunnit med två open-water simpass, tre löppass, ett långcykelpass och två yogapass, så just nu känns kroppen ganska seg. Dock så är det förvånande att man klarar av en sådan vecka direkt efter maran. Kanske var det så att jag inte tog ut mig helt på dom 42 kilometrarna ändå.

 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post612

Stockholm marathon 2013

IM 2012/2013Posted by Daniel Sun, June 09, 2013 09:26:15
Jag hade tvekat ganska länge veckorna innan maran i fall jag alls skulle springa den. Jag har liksom inte fått in så mycket mängdträning på löpningen under maj så det kändes inte helt ok.

Efter lite överläggningar med nya träningscoachen Rikard på SSC så beslutades det att jag skulle göra ett testpass för att se hur kroppen kändes. Så tisdagen innan maran så sprang jag 20 km i ett lugnt 6-minuterstempo och det kändes helt ok.

Jag ville ju ta en revansch på maran, och i alla fall bevisa för mig själv att den fanns i kroppen innan jag kommer till Kalmar i sommar. Så på lördagen den 1:a juni stod jag där på startlinjen, lite lagom laddad, för att starta min andra marathon i karriären.

Starten gick och vi som stod längst bak i startfållan väntade 5-6 minuter innan vi passerade mållinjen för att släppa iväg alla framför. När jag väl kom igång att springa så gick det som vanligt i rasande tempo. Första kilometern på straxt över 5 minuters-tempo. Lugnade mig sedan något och höll ca 5:20 tempo. Hägrade här ett nytt personbästa på maran? Jag räknade att om jag höll 5:20-5:30 hela vägen så skulle det bli ca 3.50. Inte illa! Efter 20 km så hade jag sprungit i 1:49 och halvmaran passerades vid 1:55. Inte illa alls. Dock så började här den tunga biten, när man svänger ut mot Djurgården vilket alltid har knäckt mig. Kanske är det för att det är väldigt tomt på folk där ute? Men även så började vädret bli sämre vid det här laget, det började dugga lite grand.

Mina kilometertider ökade sakteligen och jag såg på klockan att jag passerade 5:40 tiden (den tid jag behövde för att springa under 4 timmar) och för att sedan gå över 6 minuterstempo. Straxt innan jag passerade djurgårdsbron så åt jag två bananhalvor och försökte få igång energin igen men det gick liksom inte. Hade lite småont i fötterna också.

Nu började den jobbiga biten. Kroppen skrek att den ville gå (helst lägga sig ner och sova) men jag försökte streta vidare genom att gå lite springa lite. Regnet hade tilltagit och för att inte frysa så mycket så fick jag tvinga mig själv till att springa. Passerade västerbron för andra gången, små sprang lite ner för den och lunkade fram på norrmärlarstrand. Egentligen så ville jag avbryta här men insåg att det skulle nog vara lika jobbigt att ta tunnelbanan tillbaka till stadion som det var att springa klart loppet. Jag hade ju ändå bara 7-8 kilometer kvar. Satte mig en stund på en bänk under ett träd för att komma undan regnet för en stund och tog den sista gel:en som jag hade med mig, sen beslutade jag mig för att jag skulle avsluta loppet om jag så skulle behöva gå hela vägen i mål.

Efter ca 40 minuter så passerade jag tillslut mållinjen, genomblöt, kall och stum i benen på det inte så smickrande tiden 4:21. Med tanke på den träning jag fått innan så var det kanske inte så tokigt och jag tänkte också att det kanske var en bra träning mentalt att genomföra ett lopp som inte gick busenkelt utan man fick slita för varje meter man tog på slutet.


 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post611

Hallsta Triathlon

IM 2012/2013Posted by Daniel Sun, June 09, 2013 09:08:30
Söndagen den 26 maj 2013, körde jag min första Triathlontävling i Hallsta Hammar. Det var en olympisk distans som skulle avverkas, men med lite kortare simning än vanligt. Distanserna var 750 m simning, 40 km cykling och 10 km löpning.

Jag var väl förberedd och taggad inför tävlingen. Hade kört ett bra cykelpass dagen innan men kanske inte så mycket simning innan loppet. Det skulle visa sig att just simningen gick dåligt.

Starten var liggandes i vattnet vid en tänk linje mellan en boj och en brygga. Det var ca 50-60 som startade samtidigt, både lång och kort motion. Jag försökte lägga mig på 3:e eller 4:e ledet vid starten men ändå blev det ganska trångt efter starten. Man skulle simma upp till en boj, vända och sedan ner till en boj för att åter igen vända och sedan gå rakt mot målet. Det kändes aldrig som att jag kom in i någon bra rytm och kan hade lite andnöd hela tiden så det var tvåtakts-andning som gällde hela tiden. Det gick tungt och långsamt, jag såg flera bröstsimmare simma vid sidan om mig. På slutet av simningen var det dessutom så grunt att man inte kunde ta ordentliga crawl-tag utan man fick liksom böja in armen under kroppen. Botten var dyig så man ville heller inte köra ner händerna i dyn.

Väl uppe ur vattnet var det bara att småspringa ca 100 m in till växlingsområdet, av med våtdräkten och på med hjälm, cykelskor, nummerlapp och ge sig ut på cyklingen. Denna biten var den roliga. Här blev det skön fart och jag försökte dra om flera stycken under cyklingen. Efter ungefär halva cyklingen kom jag på mig själv med att jag måste spara mig lite inför löpningen också. Hade ett ordentligt flås under hela cyklingen.

Själva cykelbanan var en slinga som gick ut från växlingsområdet som man sedan vände 180 grader på för att sedan cykla förbi växlingsområdet och därefter vända igen 180 grader och köra tillbaka till växlingsområdet. 6 sådana varv skulle man köra.

Ett av misstagen som jag tror jag gjorde efter cyklingen var att inte trampa ur benen sista biten innan växlingen. Det gör man för att bli av med lite av mjölksyran som byggs upp under cyklingen. Så när jag växlade och gick ut på löpningen var benen riktigt tunga och stumma. Det kändes omöjligt att springa 10 km på dom.

Löpbanan var också den en slinga som man sprang 2,5 km ut och vände tillbaka till målet, så man skulle alltså springa två sådana varv. Efter första 2,5 km började det lätta upp lite och jag passade även på att dricka lite vid en vätskestation.

Sen var det bara att mala på, ut igen på andra varvet. Nu mötte man många som gick i mål, men det var bara att knega på. Tillslut fick jag stappla i mål och fick en sluttid på 2 timmar och 34 minuter. Jag gjorde ca 19 minuter på simningen, 1:18 på cyklingen och 56 minuter på löpningen.

Kändes ändå skönt att ha genomfört min första triathlontävling!

 • Comments(1)//blogg.yings.se/#post610

Cykelsugen

IM 2012/2013Posted by Daniel Thu, April 25, 2013 10:07:31

Jag har fått fullständing träningsabstinens och sitter och letar upp nya cykelvägar. Bland annat vill jag testa dessa:

Sigtuna stadshotell (44 km)

Norrtälje (86 km)

Nynäshamn (75 km)

Sträckorna är endast enkel resa så det lär bli rejäla rundor på dom sista.

 • Comments(3)//blogg.yings.se/#post609

Ironmanåret vecka 29-30

IM 2012/2013Posted by Daniel Sun, April 14, 2013 21:51:51

Har fortsatt att köra på hårt med träningen. Vecka 29 blev ännu en 10+ timmars vecka. Det börjar kännas i kroppen en del nu och man känner små skavanker här och där. Värst just nu är höftbörjaren på högra benet.

Söndagen vecka 29 sprang jag ett långpass på egen hand och drog upp farten ganska bra i början vilket resulterade i att jag blev dubbelt så sliten. Ovanpå det så sprang jag lite intervaller i veckan, så nu känns det som det ska bli en lugn vecka framöver.

Jag har hittat en våtdräkt nu också. Det blev till slut en Sailfish One som jag köpte från den här killen: Triathleten.se. Jag kan skarpt rekommendera honom till allt som har med triathlon att göra, och då speciellt våtdräkter. Han har grymt bra service, det tog 2 dagar att få hem dräkten, plus att han dessutom skickade en till när jag undrade i fall storleken var rätt. Utan kostnad!

Jag hade lite flyt med våtdräkten också. Den kostade från början 5600 kr men det slutade med att jag fick den för 4300 kr inklusive klubbrabatten. Mycket bra pris måste jag säga!

Ska bli intressant att prova att simma med den ute sen, men jag har lovat mig själv att inte börja med det förrän tekniken sitter lite bättre.

Det börjar snart bli dags att cykla lite ute också. Har hittills bara suttit på trainern och slitit men nu börjar det se ut som man kan köra ute snart. Idag hade varit en perfekt dag men tyvärr så blev det lite andra sociala saker på schemat. Triathlonklubben har också startat med lite fler cykelpass där vi ska samköra träningar med en annan klubb så det blir två olika turer varje söndag som utgår från norra eller södra delen av stan. Kul att också köra med lite andra och kanske få lite tips och idéer där.

 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post608

Ironmanåret vecka 28

IM 2012/2013Posted by Daniel Sat, March 30, 2013 21:30:02

Denna vecka är sista veckan som jag kör med Idas schema. Sen kommer jag gå över och köra Rikards schema. Det är lite skillnad på schemanen, men kanske den största skillnaden är att Rikard använder sig av en träningsdagbok på internet istället för att använda excelblad som Ida gjorde. Annars är nog schemat i princip samma.

Annars känns träningen riktigt bra just nu. Kanske den största risken är att det känns allt för bra så man vill träna lite för mycket. Förra veckan blev en 600 minuters vecka och denna vecka kommer nog komma i närheten den också. Kanske ska ta en lite lugnare vecka den kommande veckan. Dock så har jag minst ett extra simpass i veckan så får väl se lite hur det blir med det.

Jag har börjat leka lite med min Garmin pulsklocka också. Har testat lite inställningar, monterat kadens och hastighetsmätare på cykeln, provat att överföra träningsdata till datorn. Det senare momentet var lite av en besvikelse dock då jag upptäckte att man inte kan exportera all simdata till xml-filer som jag hade hoppats på.

Bakgrunden är att jag vill exportera datan som jag har överfört från klockan till ett eget program jag ska göra, men det kräver att man kan få ut all data i xml-filer. Det funkar bra för löpningen och för cyklingen, men det är värre med simingen. I simfilerna får jag endast ut tider och sträcktider, medan data som aktivitetstyp, bassänglängd, antal armtag, med mera inte exporteras till xml-filerna.

Varför det är så vet jag inte och jag har skrivit till Garmin men inte fått något svar om detta än. Hoppas dom lyssnar på klagomålen och fixar detta.

Jag gjorde en snabb googling på det och insåg att det tidigare inte ens har gått att exportera data från simning, eftersom dom varit lite rädda för att folk skulle använda andra datahanteringsprogram än deras eget web-baserade program.

För övrigt så inväntar jag våren nu. Även om det är trevligt att sitta och titta på serier medan jag cyklar så börjar det bli lite smått galet att köra längre och längre pass på trainer. Jag vill ställa undan den för denna vinter...

 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post607

Ironmanåret vecka 25-27

IM 2012/2013Posted by Daniel Mon, March 25, 2013 22:12:28

Ja, veckorna springer iväg fort så jag ska försöka göra en kort sammaställning av dom senaste 3 veckorna. Vecka 25 blev lite lagom mycket träning, jag var uppe i Vemdalen halva veckan och åkte utför och även lite längdåkningsskidor. Det blev totalt 20 km längd i spåren, men även ett sprucket revben (mindre bra) efter en av dom första vurporna.

Vecka 26 blev lite lidande av revbenet, mest eftersom jag var lite osäker på vad det kunde vara till att börja med. Mest fokus på löpning och cykling denna vecka. Fick till ett skönt långpass på söndagen, utomhus, på lite över 2 timmar (tror det blev 2.15 och ca 22 km).

Vecka 27 fick jag nog och gick till doktorn för att kolla upp och få bekräftat att det var en spricka i revbenet. Fick ok på att träna vidare så jag började köra ordentligt nu. Fick till två simpass, var av ett med Josefin. Det var lite av en ögonöppnare eftersom jag trodde jag hade fått bättre teknik men det visade sig vara tvärt om! Inser att jag kommer behöva lite fler lektioner innan jag kan börja kalla mig simmare.

Helgen avslutades med ett 2.45 pass på trainern under lördagen och 2.20 löpning på söndagen. Hårt för benen men kändes rätt ok (idag måndag).

Annars så har även min träningscoach på SSC slutat, vilket innebär att jag måste byta tränare mitt i träningsåret. Var lite osäker på om det skulle funka till att börja med. Dom hade gett mig till en tränare som sitter i Falun dessutom, vilket jag blev väldigt skeptisk till.

Dock efter att ha pratat med honom i telefon i lite drygt en timme och även funderat lite själv så kom jag fram till att det nog skulle funka bra ändå. Det är ju inte vilken tränare som helst jag har fått utan Rikard Tynell, som är elitskidåkare tydligen. Han är säkert duktig på långdistans och uthållning tänker jag. Vi får se lite hur samarbetet artar sig, jag tror att man mest är lite orolig i onödan så här i början innan man lärt känna varandra riktigt.

 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post606

Ironmanårets tävlingar

IM 2012/2013Posted by Daniel Mon, March 04, 2013 20:56:49

Jag konstaterade att 17:e februari så var det exakt ett halvår kvar till Kalmar. Lite skrämmande men samtidigt så känner jag att jag ligger rätt bra i fas än så länge.

Jag har idag anmält mig till en halv-Ironman i Halmstad i Juli. Dessutom så har jag ett antal andra tävlingar på gång:

- 27:e april, SCT Duathlon

- 26 maj, Hallsta Triathlon (Olympisk distans)

- 1:e juni, Stockholm Marathon

- 16:e juni, Kilsbergen Triathlon (Olympisk distans)

- 7:e juli, Vansbrosimningen

- 14:e juli, Halmstad Triathlon, Medeldistans (halv-Ironman-sträcka)

- 17:e augusti, Kalmar Ironman

Det är tävlingarna som jag är anmäld till hittills, sen har jag ett antal tävlingar som jag vill göra men inte anmält mig till:

- 11:e maj, Skandisloppet i Uppsala, Cykellopp 8 eller 16 mil

- 3:e juli, Vansbro Bianchi, Cykelllopp 12 mil

- 3:e augusti, Göta kanalsimmet (5000 m simning)

- 3:e augusti, Bergviken Open Water (5000 m simning)

- 11:e augusti, Lögarängen open water (1500 m simning)

Får se lite hur dom resterande tävlingarna passar in med mitt träningsschema.

 • Comments(2)//blogg.yings.se/#post605

Ironmanåret - vecka 24

IM 2012/2013Posted by Daniel Mon, March 04, 2013 08:25:05
Jag kom ju igång med träningen bra i januari men sen åkte jag tyvärr på influensan så det blev två veckors vila och en uppstartsvecka men nu känner jag mg redo att köra på för fullt igen.

I förra veckan var jag hos Ida på SSC och gjorde laktattester igen. Det var andra gången som jag gjorde testerna och resultaten var kanske som väntat. Hade högre mjölksyranivåer (man ska helst ha låga). Dock så hade jag lägre puls i genomsnitt på intervallerna. Alltid något.

Nu har dessutom Ida slutat på SSC så nu får jag se hir det blir med ersättare där. Kan ju kännas lite konstigt att byta sådär mitt i ett träningsprogram.

 • Comments(0)//blogg.yings.se/#post604

Veckosummering vecka 18

IM 2012/2013Posted by Daniel Sun, January 27, 2013 18:15:31
Denna vecka blev en grymt bra vecka. Känner att jag har kommit igång bra med träningen och är åter vid samma form som i höstas. Nu saknas bara dom långa cykelpassen, men dom får vänta tills snön är borta. Har lite planer på att kanske köra ett längre pass på trainern så småningom bara för att förbereda kroppen på komma de pass.

I helgen körde jag ett 90-minuters spinningpass plus löpning efter det på lördagen. Kändes bra efteråt men jag var rätt trött och sliten i kroppen. Tog det lugnt på kvällen och sov säkert 10 timmar under natten. Var lite osäker på om jag skulle orka ut på ett löppass under söndagen, men efter lite kompromissande med mig själv så blev det en halvmara på löpbandet med sportdryck. Faktum var att när jag väl hade börjat springa så kändes det som att tiden bara flög iväg. Hade bra musik i lurarna och kunde se fram emot klunkar av sportdryck var femtonde minut. Höll i snitt ca 6-minuters tempo vilket kändes helt överkomligt.

Totalt så blev det 560 minuter denna vecka. Vilket är över mitt mål, som är att ligga på ca 500 minuter per vecka.

 • Comments(1)//blogg.yings.se/#post603
Next »