Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Nikola Sarcevic

KonsertPosted by Daniel Sun, March 20, 2011 16:15:57
I fredags var jag och Ida på konsert på Södra teatern och såg Nikola Sarcevic. En grymt bra konsert, lite annorlunda kanske men grymt bra. Själva teatern är så fin, det är lite gammal stil över den, med balkonger och en massa detaljer i taket. Det visade sig att dom bara hade sålt 80 biljetter till konserten så det var inte direkt fullt precis. Vi satt på 5:e raden men det var inte heller fullt framför oss.

Förbandet bestod av en kille från Göteborg som kallar sig Social Siberia. Riktigt skön kille som spelade akustisk gitarr och sjöng. Påminde lite om Lasse Lindh skulle man kunna säga, i det att han sjöng ganska högt. Skön musik dock, och något som jag hoppas vi kommer få höra mer av i framtiden.

Efter en paus, så gick Nikola på, även han med bara en akustisk gitarr som komp. Det blev en riktigt familjär spelning, där Nikola interagerade mycket med publiken. Efter att ha erkänt att han glömt texten till en av låtarna fick han till och med hjälp från någon i publiken som skrek ut dom första raderna till låten. Publiken fick även vara med att välja vilka låtar han skulle spela, även om han bara ville spela låtar som gick i moll av någon anledning.

Det är dom här konserterna som blir så grymt lyckade, små och intima där man får kontakt med artisten på ett helt annat sätt än på stora konserter.

Jag hade velat gå på Kristian Anttila också som spelade i torsdags, men hade dels ingen att gå med och sen blev det en AW med Micke istället vilket blev en väldigt trevlig kväll.

  • Comments(2)//blogg.yings.se/#post515

Alter Bridge

KonsertPosted by Daniel Thu, December 11, 2008 11:14:59

Alter Bridge - Watch Over you - Live in Stockholm  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post249

Alter Bridge

KonsertPosted by Daniel Thu, December 11, 2008 00:03:20

Alter Bridge. Arenan. 10 December.

Ja, vad kan man säga? Killarna kan verkligen leverera! Kul att se ett så duktigt band riva av grymt många låtar och trots att det är sista stoppet på en lång turne ändå ge 100%

Trycket från publiken var stort, trots att förbandet Logan hade lite svårt att gå igång den. Fast uppgiften att spela som förband till Alter Bridge kan inte vara den lättaste. Där står 1500 fans som endast är där för att se Alter Bridge och inget annat.

Blog Image

Kul var dessutom att eftersom det var sista stoppet på turnen så busades det en del på scenen. Bland annat så kom en uppblåst jultomte upp ett par gånger, roddarna hoppade in och gästspelade lite, samt Logan's trummis kom in och rev av en låt med Alter Bridge (hur stort är inte det?).

  • Comments(1)//blogg.yings.se/#post247

Konserter jag vill gå på

KonsertPosted by Daniel Tue, February 26, 2008 11:03:22

Freak Kitchen - Lördag 1 mars (Bokad redan)

Stereophonics - Onsdag 5 mars (Bokad redan)

Neverstore - Tordsag 6 mars

James Blunt - Söndag 23 Mars

Simple Plan - Lördag 29 Mars

Good Charlotte - Fredag 4 April

Caesars - Torsdag 17 April

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post138