Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Cafe NoCo

CaféPosted by Daniel Wed, February 06, 2008 21:13:26

Adress: Odengatan 47

Helt ok ställe med riktigt mysiga soffor och fåtöljer. Såg inga kontaktuttag när jag var där så vet inte om det är så bra ställe att jobba på men annars var det snyggt och fräscht där inne.

En nackdel var att personalen var lite skrikig när dom gick runt och ropade ut sina ordrar och att det var lite fjortisvarning på hela caféet.

Köpte en latte och äppelkaka med vaniljsås.
Pris: 76 kr

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post129

Mojo Coffe

CaféPosted by Daniel Tue, February 05, 2008 09:15:25

Adress:
Adolf Fredriks kyrka 12

Hamnade här av en liten slump efter att ha varit på dansens hus. Detta är nog just nu mitt favoritcafé med tanke på hur inredning och stämningen är där inne. Dom har schyssta latté och goda mackor.

Själva lokalen består av en blanding av bord med stolar och även lite bekvämare fåtöljer vill jag minnas. Vi satt vid ett barbord vid fönstret vilket också fungerade bra.

Intogs: Latte och kalkon- och chevré-smörgås.

Blog Image

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post127

Mellqvist Café och Bar

CaféPosted by Daniel Tue, February 05, 2008 09:10:46

Adress:
Rörstrandsgatan 4

Jag hade hört en hel del om det här caféet innan jag gick dit och provade det. Allt som sagts visade sig vara sant. Ett grymt gott kaffe och en intressant italiensk kaffebarstämning.

Det finns inte mycket plats att sitta på men har man tur kan man lyckas få en pall eller en plats på bänken vid väggen. Om inte annat fungerar det att stå vid barhänget också.

Positivt var att man kunde beställa det man ville ha och betala när man skulle gå. Nackdelen var att dom inte tog kort, så det är ju att tänka på nästa gång man går dit.

Vad dracks? En dubbel espresso och en cappucino så klart!

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post126