Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Åh glädje

DagblogPosted by Daniel Mon, December 08, 2008 11:35:41

Ja, ibland är det ju kul när man loggar in på godtyckling nätdejtingsida och ser att "Ett nytt meddelande väntar på dig". Visst blir man glad när man öppnar det med spänd förväntan och tänker lite inom sig att nu kanske det är min framtida fru och själsfrände som äntligen har hittat min profil och nu på ett mycket romantiskt och smakfullt sätt skriver till mig.

Det är svårt att dölja besvikelsen när man läser följande
Hej min vän!
Jag ringde Nadezhda.
Här är bara tittar på din profil och beslutat att du skriver ditt meddelande.
Jag tror att du är inte emot? Jag vet inte om du Videsh mina bilder men jag har tagit upp.
Jag kommer att vara med er mycket glad över att träffas och känna dig bättre.
Om du inte är emot något du kan skriva på min Email svetlubvi80@gmail.com bara så jag skulle vara mycket lättare och jag kan skicka fler av sina bilder, jag tror att du förstår mig?
Tja, jag kommer att vänta på dina brev, du alla mycket bra och trevlig.
Nadezhda.

Fast vem vet? Nadezhda kanske är jättetrevlig, lagar god mat, är djupt intellektuell och har ett fotomodellsutseende. Hon kanske bara har svårt att få kontakt med vanliga killar eftersom dom alltid bara dömmer henne efter hennes snygga utseende, för att hon är rädd för att dom är ute efter hennes otroligt stora förmögenhet eller för att hon har så ofta åker på sina resor runt om i världen... Eller kanske inte.

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post242