Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

110%

DagblogPosted by Daniel Tue, March 31, 2009 21:33:00

Jag tycker själv inte att man får använda uttryck som 110% när man pratar om hur mycket man ska göra något eftersom det per definition inte går att göra något till mer än 100% men jag tyckte ändå att det var en lite passande rubrik till dagens inlägg.

Jag har bestämt mig för att jag ska gå ner lite i vikt. Jag vet att jag inte precis är överviktig men jag känner mest att jag har blivit lite tung den senaste tiden. Nu i helgen stannade vågen på 88,8 och med tanke på att jag vägde 82,5 när jag flyttade in här i augusti så är det ju en ganska markant ökning.

Visst har jag ju tränat mer än jag gjort på riktigt länge den senaste tiden och jag känner också att jag har blivit väldigt mycket mer definierad i kroppen, men jag är rädd för att kliva över 90-sträcket helt enkelt... Eller att bli tyngre än brorsan. Nu har vi ju inte setts sedan i jul så till påsk kommer det bli riktigt spännande.

Min tanke är att jag ska väga runt 85 i alla fall. Då vore jag rätt nöjd. Så nu blir det bara ris och tonfisk ett tag framöver. Jag tänker dock inte blir helt tokig på dieten utan kommer unna mig lite godare mat på helgerna (och vissa kvällar...) men utöver det ska jag försöka hålla mig relativt nyttig och smal i kosten.

Ska även försöka komma igång med lite morgonprommenader nu när vädret också är bättre. Lite trevligare nu.

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post315