Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Snow Patrol

MusikPosted by Daniel Mon, May 18, 2009 23:51:21

Viss musik är så bra att det nästan gör ont i magen... Att sen få möjlighet att se dessa banden live och upptäcka att dom är minst lika bra live gör det ännu värre.

Jag kom precis hem efter en konsert med Snow Patrol på Cirkus. Grymt bra konsert, trots lite tveksamma förband. Första förbandet, Sweetheads, är det första band jag har tittat på där det är helt tyst mellan låtarna. Man kunde till och med höra det svaga surrandet från förstärkarna och till och med sångerskan kommenterade lite nervöst hur tyst det var... Stackarna.

Nästa förband var Two white horses, ett syskonband från Luleå som bland annat har hitlåten Goodtimes are gone forever. Kul att se två personer spela piano, gitarr, triangel, bjällror och trummor samtidigt. Dom var lite nervösa på scenen och kanske borde öva lite på sitt mellansnack.

Tillslut gick dom äntligen på. Snow patrol. Dom river av i ett grymt tempo och visar en otrolig scennärvaro och sångaren har en grym kontakt med publiken. Jag sitter och lyssnar spännt under hela konserten och till slut som sista låt spelar dom den äntligen. Open your eyes. Så grymt bra!

Medlemmarna i Snow Patrol är de flesta från Nordirland, och av att bara lyssna på sångaren mellan låtarna fick mig att vilja åka till Irland någon gång. Dom är ju så ruskigt trevliga där.

Nu ska jag ladda ipoden med snow patrol igen och retrolyssna lite igen. Nice!

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post353