Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Återkomsten?

DagbloggPosted by Daniel Tue, September 27, 2011 22:46:56

Det har ju bloggats lite dåligt på sista tiden får jag erkänna och det har väl berott lite på att jag haft ont om tid, men också att jag inte haft så mycket energi och lust att skriva något. Nu har jag gått och funderat på ett tag på att skriva lite och satte mig ner ikväll och skrev det långa inlägget om skuldkrisen nedan.

Jag låg sjuk i 7 dagar i sträck förra veckan och undrade allvarligt om jag skulle avlida, eller i alla fall om något allvarligt hade hänt mig. Inte så att jag hade tokmycket feber men jag hade lite feber och var allmänt hängig hela tiden. Det enda jag gjorde under dessa dagar var att ligga på soffan och beta igenom två säsonger av Vampire Diaries.

Jag har insett att denna hösten blir en superhöst med avseende på serier som kommer. Dom serier som kommer börja sända är South Park, The Walking Dead, Simpsons, The Big Bang Theory och Vampire Diaries. Inse att man kommer kunna sitta mycket under en filt i soffan i höst och mysa.

En annan serie som jag fastnat lite för är Rules of Engagement. Det är lite sköna karaktärer i den serien när man väl kommer in i den. Ska även bli lite intressant att se hur det går för Aschton Kutcher att fylla upp Sharlie Sheens skor i Two and a half men. Frågan är om den serien kan komma upp från skräpnivån som den hade dom sista säsongerna?

På skiv och musikfronten är det bara en sak jag väntar på. Coldplays nya skiva Mylo Xyloto (Hallå Moto!) som släps den 24 oktober! Galet bra platta!

  • Comments(1)//blogg.yings.se/#post567