Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Dödligt?

DagbloggPosted by Daniel Sun, October 02, 2011 19:32:18
Jag har varit hemma i Skövde under helgen och varit på 40-årskalas. Det var min syster som passade på att fylla 40 samtidigt som hon också firade 10-års bröllopsdag. Alltid kul att komma hem och träffa släkten så där. Man inser ju att man egentligen träffar dom alldeles för sällan vid sådana tillfällen, men nu har jag i alla fall bjudit upp både min systerson och systerdotter att komma och hälsa på i Stockholm. Får hoppas på att dom kan komma upp och hälsa på någon helg nu i höst.

Min hosta har inte precis blivit bättre under helgen. Snarare tvärt om. Kände redan i torsdags att det tog ett steg mot det värre. Började känna mig lite febrig och mer hängig än vanligt. Så jag har bestämt att gå och kolla upp det nu på måndag och när dessutom mamma har påpekat att det låter och verkar som att jag har någon form av lunginflammation så kanske man ska ta det på allvar. Hoppas inte det är så illa men å andra sidan så vore det ju skönt att åtminstone veta vad det är för fel så man kan göra något åt det än att bara gå runt i ovisshet.

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post568