Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Sjukligt

DagbloggPosted by Daniel Fri, October 07, 2011 23:55:13

Ja, min lunginflammation håller i sig än men hostan har bättrat sig lite i alla fall. Igår fick jag reda på att min säng som jag hade beställt hade kommit och skulle kunna monteras redan idag så jag fick hastigt skynda mig iväg ut till Ikea igår kväll och köpa täcke, kuddar och sängkläder till den. Kändes som att man ville inviga nya sängen med helt nya saker i den. Ska bli intressant att prova den.

Jag insåg dock ett misstag när jag plockade fram täcket som är sjukt tjokt och fluffigt. Det var kanske inte så smart att stå och köpa duntäcke på Ikea med lätt feberfrossa för en person som i normala fall är väldigt varm när han sover... Kanske blev lite för tjockt täcke, men det får vi se imorgon efter en natts provsömn.

Hittade också en lite kul grej igår. Ordlistan som används i Wordfeud är tydligen en gratisordlista som man kan ladda ner från nätet. Hittade den sidan och funderar nu på att skriva ett eget wordfeudfusk. Hur svårt kan det vara? Nackdelen är väl att ingen vill spela med mig sen, men jag har i alla fall varit ärlig med det och när vi ändå håller på och är ärliga mot varandra så hur många läser den här bloggen ens. Knappast att någon kommer förstå att jag har värsta Worfeudfusket på gång även om jag skriver om det här. Mer uppdateringar om detta i senare inlägg, om jag kommer någon vart.

Denna helgen ska bli en lugn helg har jag tänkt. Ska sitta och pyssla lite med mina små projekt jag håller på med, bland annat mitt program YingFinance som jag så fint har valt att kalla det. Det svåraste med att skriva program är nog just att komma på bra namn som passar själva programmet.

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post571