Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Återhämtningsvecka

IM 2012/2013Posted by Daniel Sun, June 09, 2013 10:43:00
Veckan efter maran skulle vara en återhämtningsvecka. Jag hade planerat in lite simningar men också så hade vi en träningshelg inplanerad helgen efter maran. Det skulle visa sig att veckan efter maran blev en av dom mest ansträngda träningsveckorna hittills.

Det började med en timmes morgonsimning på Eriksdalsbadet på måndagen med Kristin, tisdagen blev ett cykelpass med Sebbe (ganska hårt som vanligt), onsdagen så var det tester inplanerade på SSC, och sedan på torsdagen började träningshelgen (med mys).

Testerna på SSC visade inte så speciellt mycket tyckte jag. Det var inte så att alla värdena slog i botten och pilen pekade på att man blivit en solklar Ironman. Snarare så såg det ganska likt ut testerna som jag gjorde efter förkylningen tidigare i våras. Jag ska konsultera lite med coach-Rikard om detta i veckan som kommer.

Under träningshelgen så har jag hunnit med två open-water simpass, tre löppass, ett långcykelpass och två yogapass, så just nu känns kroppen ganska seg. Dock så är det förvånande att man klarar av en sådan vecka direkt efter maran. Kanske var det så att jag inte tog ut mig helt på dom 42 kilometrarna ändå.

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post612