Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Sysselsättning

DagbloggPosted by Daniel Tue, January 14, 2014 19:50:07

Eftersom jag inte kunnat träna sedan i september, på grund av en riktigt seg förkylning så har jag börjat fundera på vad jag ska syssla med istället. Under julen så blev det mycket liggandes på soffan och snörvlande, men nu när förkylningen börjar släppa lite så växer lusten att göra saker större och större.

Igår kväll när jag låg och stirrade i taket och försökte somna så kom jag på att jag borde kolla upp när fortsättningskursen på ryska går. Jag gick ju den första kursen för ett tag sedan men struntade i att anmäla mig till forstättningskursen. Så i natt skickades anmälan in och imorse fick jag bekräftelse på att jag börjar kursen redan på torsdag! Oj, är nog bara förnamnet. Så nu sitter jag här igen, på stadsbiblioteket och försöker tyda dom ryska bokstäverna som jag skrev ned för två år sedan. Min handstill måste ha ändrats markant sedan dess för jag begriper nästan inget alls!  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post627