Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Åter igen

DagbloggPosted by Daniel Mon, March 17, 2014 10:23:43
Oj, tiden springer iväg. Jag insåg när jag kikade in här att jag inte skrivit något på 3 måndader (igen...).

Nåja, jag har ju inte lovat en stadig ström av poster heller.

Vad har hänt sedan sist? Jag har äntligen kommit igång med träningen igen! Efter att ha varit hos läkaren ett upprepat antal gånger fick jag till slut två olika astmamediciner utskrivna till mig. En som innehöll kortison för att lindra retningarna i luftrören och en som var för att utvidga andningsvägarna. Efter en veckans användande så gav sig hostan till slut och jag vågade börja träna lite smått.

Jag har mest kört gym och inomhusträning sedan dess men har också vågat mig ut på några korta löppass, men det verkar hålla. Skönt. Nu gäller det bara att hämta tillbaka allt man har tappat under vintern.

Jag har också insett att jag förra året brände bort ganska mycket muskler under träningspassen, varför jag har satsat lite extra på gymbesöken. På sats har dom startat en ny sorts träning som dom kallar för Prformance (ja det stavas så) som är något cross-fit-liknande pass som jag börjat gå på. Där bygger man upp lite funktionell styrka genom att köra fler reps men också med tunga vikter.

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post628