Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Filmhelg

FilmerPosted by Daniel Fri, March 21, 2014 18:12:09

Jag sitter på tåget, på väg ner till Göteborg för att hälsa på Anna. Med mig har jag 127 stycken skräckfilmer som vi ska välja bland och köra ett riktigt Marathon på. Tanken är att gå ut och parta lite ikväll och sedan fylla hjärnorna med skräck hela lördagen.

Det kommer bli grymt bra. Jag har lyckats att skapa en exportfunktion i mitt medie-biblioteksprogram så att jag kan exportera en delmängd av filmerna till min bärbara dator eller externa hårddisk. På så sätt kan jag lättare ta med mig lite filmer när jag ska ut och resa.

I veckan så googlade jag lite på bästa skräckfilmerna under 2013, vilket resulterade i att jag hittade ytterligare 30 stycken som jag fick med mig ned. Jag gissar på att det är bra kvalitet på dom också med tanke på att dom har röstats fram på diverse listor på nätet och bland andra filmkritiker. Tyvärr så lär vi inte riktigt hinna se alla denna helgen men det kommer ju säkert fler tillfällen.  • Comments(1)//blogg.yings.se/#post629