Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Tisdag 21 Augusti

DagblogPosted by Daniel Tue, August 21, 2007 22:01:51

Kamera.
Ok, snart så får jag min fina kamera jag beställde idag... Eller ja, det stod i alla fall att det skulle ta upp emot 1-3 dagar så har jag tur kanske jag får den innan helgen.
Hmm, jo jag vet, jag skulle ju spara men jag tänkte att jag vill ändå skaffa en kamera innan jag åker till Andorra så jag kan ju lika gärna göra det nu istället för senare.

På tal om Andorra.
Idag anmälde jag mig till resan till Andorra som mitt företag fixar åt oss. Det är en slags teambuilding, men en team building för att alla inom företaget ska få chans att träffas. Nåja, det ska i alla fall bli kul att åka dit. Man fick lov att anmäla sig till en aktivitet också och jag valde något som heter Canyoning... Eller liknande, men i alla fall, det går ut på att man klättrar och firar sig ner och upp för en massa vattenfall, stenar och stup. Det lät spännande helt enkelt.
Jag hade lite funderingar på att välja spa men å andra sidan så kom jag på att det hela ska ju vara en team building och det är nog lättare att lära känna någon genom att man hänger i samma rep utför ett stup än att man ligger bredvid varandra i en halvjummen pool...

Tankar.
Fick en sådan där känsla här ikväll att "Faan, egentligen så är det ju inte så tokigt". Ja typ, det där låter kanske lite konstigt men på sistone så har det mesta bara varit utför och jag har haft en massa funderingar i huvudet men rätt som det var så insåg jag att, ja trots allt så är det ju inte så tokigt ändå. Jag vet inte vad det beror på... Kanske är det lite att det börjar bli höst. Hösten får mig alltid att le.

Hösten.
Det bästa med hösten är att man får tillfälle att välja ut sitt soundtrack och köra det stenhårt hela hösten. När man är ute och går, när man åker tåg, när man väntar på tunnelbanan, när man sitter hemma och dricker te. Ja nästan hela tiden. Grymt bra!

Facebook.
Det verkar ju som om att det börjar bli ganska stort nu. Igår läste jag i tidningen att de hade räknat ut att företagen förlorar 50-60 miljoner eller miljarder. Minns inte riktigt hur mycket det var men det var tillräckligt. Lustigt att vi människor är så lättroade ibland. Man kan ju undra vad vi egentligen gjorde innan internet upptäcktes. (Ja vissa av oss gamla fossiler har ju faktiskt varit med om den tiden). Själv vet jag inte om jag skulle klara mig utan internet. Ju mer man vänjer sig vid det destå mer fastnar man. Men jag har i alla fall bestämt mig för att jag inte ska använda det under arbetstid. Det är ju snarare en moralisk fråga men jag anser inte att man ska utnyttja sin arbetsgivare på det sättet. (Det räcker med allt annat man gör på arbetet haha)

Releaseparty.
Idag på jobbet pratade vi om ett releaseparty när vi släpper våran programvara om drygt tre veckor... Haha det vore en syn det! Ha två bord på Cafe Opera där man står och minglar med företagets logga på en stor backdrop backom. Inte en människa skulle fatta vad det var utan bara tro att det var någon slags grupp.... Ja jävlar ja...

  • Comments(1)//blogg.yings.se/#post78