Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Torsdagen den 23 Augusti

DagblogPosted by Daniel Thu, August 23, 2007 22:03:25

Mat.
Under tiden som jag väntar på att min potatis ska koka klart passar jag på att börja uppdatera min blogg lite (på min(a) läsares begäran). Har precis varit och tränat och kom hem helt slut men mer om det senare.

Ny serie.
Jag har upptäckt en bra serie igen. Den heter What about Brian och är grymt bra. Det är en sådan där serie som man bara inte kan sluta kolla på. Jag har laddat ner alla avsnitt men nu måste jag sansa mig för att inte titta på alla på en gång. Vad ska man göra när de är slut?

Träningen.
Ja detta är ju det stora problemet just nu. Jag känner fortfarande av benen och jag tror inte att det kommer att gå över på ett tag så jag får nog se till att skaffa mig något annat att träna ett tag. Kanske att jag kan springa en gång i veckan i alla fall. Vi får se. Hur som helst så var jag och styrketränade idag men det är också så otroligt trist. Jag verkar ha blivit hur svag som helst och orkar inget alls längre. Är det något fel på mig? Jag ska satsa lite på styrketräningen ett tag framöver så får vi se vad som händer. Det vore ju kul att komma tillbaka lite i alla fall.

Det var nog allt jag orkar skriva nu. Ska försöka hinna med att se ett avsnitt till av What about Brian innan det är sovdags...

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post79