Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Torsdagen den 23 Augusti, Del 2

DagblogPosted by Daniel Thu, August 23, 2007 23:06:30

Sängkammarsurfa.
Nåja, det blev ingen mer serie utan istället så duschade jag och sitter nu och datanördar på sängen istället. Ja, jag kan ju göra det nu för tiden för jag har ju trådlöst hemma haha...
Nåja, nog med skrytande. Hmm få se nu vad funderade jag på? Jo, jag fick reda på i veckan att jag ska få åka på utbildning med jobbet. Det är en slags utbildning som företaget anordnar för nyanställda och det innebär att jag ska åka till bland annat Stavanger och Kjeller. Det senare ligger någonstans utanför Oslo.
Jag hade också lite samtal med min chef i veckan och fick lite glada nyheter där men det tar jag privat istället för att skriva om här.

Kameran.
Imorgon hoppas jag att min kamera dyker upp. Jag fick ett sms tidigare idag om att minnet som jag beställde har kommit fram. Det gick minsann snabbt måste jag säga.

Gammal.
Ibland känns det som om att man har passerat en slags gräns. En gammal-gräns. Det känns som om man bara får en massa krämpor och åkommor nu för tiden. Det hade jag inte förut... Blää, men det är väl bara att se sanningen i vitögat och inse att man blir inte yngre utan man får vänja sig vid det.
Egentligen vill jag bara träna nu men det verkar inte som om att min kropp är helt med på noterna. Jag har grymt ont i benen, vilket jag får av att jag springer och det är inget som jag haft tidigare. Det är liksom en smärta som sitter långt upp på låren nära jumsken. Det känns vid varje steg och är inte alls trevligt. Så springa lär jag inte kunna göra så mycket på ett tag.
Jag får nog nöja mig med att gå lite snabbt ett tag framöver.

Blogg.
Jag såg en sammanställning på de mest kända bloggarna idag och hur mycket dom räknar med att de som har dem tjänar. Det var nästat lite oförskämt mycket! Det är svårt att förstå att något så enkelt som en blogg kan generera så mycket pengar. Det kanske är så att man borde skriva om något lite intressantare här också så att man åtminstone fick fler än en läsare (ja så är det nog, AlmaDrake).

  • Comments(1)//blogg.yings.se/#post80