Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Torsdag 6 september

DagblogPosted by Daniel Thu, September 06, 2007 23:42:26

Höst.
Det verkar som att hösten närmar sig med stormsteg. Det börjar bli kallare och kallare och man kan se löven ändra färg redan. Det är kanske lite tidigt än men å andra sidan så känns det som att det är dags att få lite höst snart.

Prommenad.
Jag är inte den som lider av att det blir höst. Snarare tvärt om. Jag njuter av att kunna gå runt och strosa samtidigt som jag kan njuta av omgivningarna. Jag vet att många har mycket emot Stockholm men jag har kommit på att det har nog mycket med vilket intryck man har av stan. Många som jag känner kommer hit med bil och tvingas genomlida trafiken, det hetsiga tempot och allt folk. Jag tror inte man riktigt uppskattar staden förrens man har prommenerat genom stan och ut till djurgården eller skeppsholmen och sett stan från det hållet. Det är otroligt vackert, oavsett vad alla andra säger. Samtidigt så är det svårt att inte förundras över all historia som finns här. Det är ju ändå ett ganska välbefolkat område, sett historiskt.

Heroes.
Igår började jag titta på en ny serie. Egentligen inte så speciellt ny med tanke på att folk har pratat om den grymt länge men i min historia så är den ändå ny. Lustigt ändå, men det tog mig ca 15 minuters tittande (inklusive reklampaus) att inse att detta var min nya favoritserie. Nu när What about Brian snart är slut är det ju dags att hitta nästa offer...

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post84