Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Lördag 8 September

DagblogPosted by Daniel Sat, September 08, 2007 08:59:43

"No one who speaks german can be an evil man."

Haha... En störtskön kommentar ur Simpsons, avsnittet där Sideshow Bob ska bli frigiven från fängelset och förklarar att tatueringen på hans bröst är på tyska (Nej, han har inte alls något hat mot Bart som såg till att han hamna i fängelse). Den lyder : "DIE BART, DIE!" varpå en ur frigivningskommiten utbrister i ovanstående kommentar. Guld!

Bandit.
Jag har i all ära fått möjligheten att delta i en tävling på Bandit.se. Igår skickade jag in ett formulär från deras hemsida och straxt efter lunch ringde de och medelade om att de kommer läsa upp mitt namn och två andra runt 9-tiden på måndagmorgon. Om jag är den förste som ringer in så kommer jag att vinna en förhandslyssning av Foo Fighters nya album Echoes, Silence, Patience and Grace. Kanske inte så mycket till pris kan tyckas men det är ändå spännande att gå på premiären och att få en chans att höra skivan. Det ska bli kul.

Blog Image

Lämnad.
Min förstärkare har nu lämnat mig. Den har åter igen styrt sin kos till de östgötska vidderna. Närmare bestämt Linköping. Det visade sig att killen som ville köpa den faktiskt bodde i Irrblosset i Linköping. Jag tror i alla fall att den kommer få det bra där och att den blir mer använd än vad den blev här.

Sömnlös.
Ibland får jag en slags sömnlöshet som visar sig i form av att jag inte kan sova på morgonen. Som idag till exempel. Jag har varit sjukt trött hela veckan, mest på grund av att jag aldrig kommer i säng i tid. Igår morses trodde jag verkligen att jag skulle gå i bitar, så trött var jag när jag steg upp.
Så igår släckte jag lampan kl 1 och struntade i att ställa något larm med tanke att jag ville sova tills jag var ordentligt utsövd. Icke! Vem är det som vaknar kl 6.30? Jodå, i egen hög person. Grejen är inte att man bara vaknar utan jag vaknar med nästan lite hjärtklappning, dvs pulsen är så pass hög att det i princip är omöjligt att somna om igen. Varför gör man så? Är det en form av stress som uttrycker sig på det viset? Borde det i så fall inte vara lika dant på vardagmorgonar?

  • Comments(0)//blogg.yings.se/#post85