Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Apropå...

DagbloggPosted by Daniel Sun, November 27, 2011 16:22:00

Hej,

jag var hos er idag och åt brunch. Allt i brunchen var verkligen superbra, god mat och varierande utbud. Det enda som jag tyckte var riktigt dåligt var att ingen dryck ingick i priset. Ni tar 235 kr för en brunch, som är rimligt för den goda kvalitén ni har på maten men att ta 28 kr för en kaffe som man dessutom får ta själv i en automat är för bedrövligt. Vad kostar en sådan kaffe för er? Antar att ni gör en vinst på 300-400% på kaffeförsäljningen, men är det inte bättre att ta ut den vinsten på annat och få nöjda gäster istället? Ett glas juice för 30 kr till maten kändes heller inte så prisvärt. Visserligen var det inte juice från någon automat utan färskpressad juice, vilket jag kan förstå kostar lite mer.

Jag hörde flera som tyckte att det var konstigt att ingen dryck ingick i priset och jag kan själv inte se mig själv att varken rekommendera andra att gå till er eller själv komma tillbaka.

Bästa hälsningar

Daniel Ying

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.