Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Träningsbloggen är död

DagbloggPosted by Daniel Wed, April 25, 2012 22:54:03

Ja, det här med att ha en träningsblogg när man inte kan träna känns ju bara som en låsning så jag tror jag övergår till att ha en vanlig äventyrsblogg som tidigare.

Just nu är jag inne på min andra antibiotikakur det senaste året. Jag har en hosta som inte verkar vilja släppa och har haft en drös andra bekymmer hela våren nu.

Snart börjar seglingssäsongen dock så då kan man sitta still i båten och njuta istället. Ska bli nice det! Båten är sjösatt och Sebbe och jag var nere och fixade den nya antennen till VHF-radion ikväll. Riktigt snyggt blev det och vi var nog lika förvånade båda två att vi lyckades få dit allt. Det var nära att vi bröt ihop efter att ha provat säkert 5 olika sätt att mata in antenkabeln genom hela masten. Men lite medgång ska man ju ha ibland också. Nu återstår att fixa med elen inne i båten, dra antennkabel till radion och sätta den på plats. Sen ska det bli världshavssegling. (Östersjön är väl ett världshav eller?)

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.