Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Dagligt slit och släp

DagbloggPosted by Daniel Tue, May 22, 2012 22:47:11

Jag har äntligen börjat komma igång med träningen igen. Så här lagom dags efter att jag la ner min träningsblogg, men så är det kanske. Förra veckan blev det totalt över 20 mil på cykel (min nya kärlek). Det visade sig att man orkar cykla långt mer än vad man tror, bara man håller ett bekvämt tempo hela tiden. Att det dessutom har varit fantastiskt väder gjorde ju inte upplevelsen mycket värre.

Ikväll var jag ute och sprang en runda, även det var rekordlångt för i år. Riktigt skönt att vara igång igen som sagt. Jag får akta mig lite för att inte överanstränga kroppen nu i början men det är svårt att hejda sig när man väl börjat. Dessutom så funkar ju löpningen som en slags terapi. Man hinner gå igenom så mycket tankar under tiden man springer, så ju fler bekymmer man har destå längre springer man.

Jag hörde på vetenskapens värld igår att det tydligen var bevisat att man tänkte bättre efter löpning dessutom. Vet inte hur mycket det ligger i det, men vi kan väl säga så.

Denna vecka blir det inte så mycket cykling. Ska försöka vila ett knä som är lite överansträngt, men för hoppningsvis så kan jag ge mig ut igen nästa vecka. Kanske inte följer med Kristin och gänget som tränar inför IM denna gången, eller så hänger jag bara på dom ett tag och vänder innan så det inte blir riktigt lika långt. Får se vad knäet säger helt enkelt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.