Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Hej, minns du mig?

DagbloggPosted by Daniel Mon, October 07, 2013 22:27:49
Oj, det var ett tag sedan jag skrev här. Fick igår ett argt sms av Alma att genast blogga så jag får väl se till att göra slag av saken nu.

Min tanke var att skriva något om den misslyckade Ironmantävlingen i augusti, men har väl av olika anledningar dragit mig lite för att sätta ner det i ord så att säga. Det är inte säkert att det blir av denna gången heller iofs, men jag kommer i alla fall igång med att skriva lite.

Äsch, nu skriver jag lite om det i alla fall. Jag tror jag har sagt det snart tusen gånger ändå. Det som hände var helt enkelt att jag kom hem från Italien, jobbade några dagar, men så på torsdagen började jag känna mig lite febrig så stannade hemma från jobbet i hopp om att vila bort det. Tävlingen var då 9 dagar bort, men dessvärre släppte inte febern förrän på tisdagen veckan efter. Jag hade hoppats på att kunna komma ut och köra ett kortare pass på onsdagen sen men valde att vänta med det. Planen var hela tiden att starta om allt kändes ok, så jag packade allt, åkte ner till Kalmar och skrev in mig (och allt vad det innebär). Stämningen där nere var som vanligt fantastisk!

På fredag morgon kände jag mig tillräckligt ok för att cykla en sväng men kände ganska snart att jag inte var helt ok trots allt, så på eftermiddagen (dagen innan tävlingen) tog jag beslutet att inte köra. Jag kan ju erkänna att jag flera gånger velade och hade väl lite av en plan att starta ändå men sen hoppa av, kanske efter simningen. Dock så insåg både jag och mina vänner att det skulle vara svårt att sluta, så beslutet att inte starta alls var nog inte så dumt.

Det var också väldigt tacksamt att höra stödet från alla kring mig, även oväntat stöd från håll som jag inte riktigt hade väntat mig!

Vi hade istället en trevlig helg nere i Kalmar, min syster och systers barn var också där nere så vi fick lite tid att umgås också.

Ett plus med helgen var att man som anmäld till 2013 års Ironman kunde föranmäla sig till nästa år. Så nu är det också klart!

Så vad är planen nu? Tja, snart får jag väl lägga upp en ny kategori med IM 2013/2014 och skriva lite om den träningen där. Jag har lite idéer om hur jag ska lägga upp träningen, vad jag ska ändra på, vad som har funkat bra, och så vidare. En stor ändring detta året är att jag inte kommer ha någon personlig coach, i alla fall inte med SSC. Kanske att jag skaffar någon lite senare under året, men till att börja med hade jag tänkt att försöka sätta ihop mitt schema själv.

Just schemat är det lite dåligt med just nu, eftersom jag också har börjat jobba på min nya hemsida som ska logga just träning. Den hållet på att ta form, men jag har inte planer på att visa upp den än så det får vänta lite till.

En annan liten hobby som jag i dagarna har börjat intressera mig för är antik-auktioner. (Ja, som att jag inte kan ruinera mig på andra sätt...). Det började med att jag googlade lite på det svärd som jag en gång fick av mormor. Efter lite klickningar så hade jag hamnat på en auktionssida där dom auktionerade ut ett liknande svärd, och även en massa andra roliga saker. Så just nu har jag lagt ett bud på svärdet, funderar på att lägga bud på några vinflaskor och kanske, kanske ett annat svärd. Ja, vi får se vad pengarna räcker till helt enkelt.

Jag har också lite planer på att börja åka längdskidor denna vintern så en längdskidutrustning ska snart inhandlas. Jag antar att jag är lite för sent ute för att köpa något på rean men å andra sidan vem vill ha andrasorteringen eller förra årets skräp? Nej, här ska köpas det dyraste och senaste som med allt annat jag gör haha

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Alma Wed, October 09, 2013 21:18:16

Åh! iMessage flyttar berg, uppenbarligen. Och var jag arg? Det var jag kanske. Förlåt. Men det tog ju skruv. Tack! Om hösten vill man läsa.