Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Det här med simning...

IM 2013/2014Posted by Daniel Tue, October 15, 2013 22:43:40
Är verkligen inte min starka sida. Man måste ju börja inse att något är väldigt fel när jag fortfarande efter 3 år ligger i samma bana (nybörjarbanan) och harvar på SCT-träningarna.

Tråkigt att det inte händer något. Fast å andra sidan, jag har ju "fusksimmat" hela sommaren i våtdräkt så man kanske får betala priset nu när man plötsligt måste ha lite teknik också. Planen är att köra simning ganska intensivt ett tag nu så får vi se om det ger något resultat.

Jag var också ute och sprang en vända på lunchen idag. Det kändes bra och fick bra flyt, så det verkar som att löpteknikövningarna med SCT redan har gjort lite verkan.

I fredags anmälde jag mig till TriMallorca, ett triathlon-läger som går av stapeln i månadsskiftet april-maj 2014. Det kostar en del men jag räknar med att få en hel del erfarenheter med mig där ifrån. Mer om det senare. Nu ska jag trycka i mig lite mer kolhydrater innan det är dags att sova. Simträning mellan 21-22 är inte optimalt.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.