Mitt livs äventyr!

Mitt livs äventyr!

Om bloggen

Jag vill att hela mitt liv ska vara ett äventyr. I den här bloggen delar jag med mig om saker som jag gör för att få vardagen till att bli mer som ett enda stort äventyr.

Nästa års tokigheter

IM 2014/2015Posted by Daniel Sat, September 27, 2014 17:51:24
Efter att ha vilat i en månad och lite mer så börjar det krypa i kroppen och man vill börja planera nästa års träning och tävlingar. Egentligen är det ju inte så mycket att planera, snarare att följa upp med tanke på att jag redan har anmält mig till alla tävlingar redan.

Planen är att åka ner till Mallorca med TeamSnabbare två veckor i början av maj och avsluta den vistelsen med att köra Mallorca halv-ironman. Sen bär det hem till Sverige för att fortsätta träningen fram till 5:e Juli då jag ska köra Frankfurt Ironman. Denna tävling kommer vara årets A-tävling, dvs den tävling som jag kommer satsa fullt på och som kommer prioriteras över alla andra tävlingar.

Sen kunde jag inte hålla mig efter Kalmar utan anmälde mig till Kalmar Ironman igen nästa år, mest för att det är en så trevlig tävling. Det blir lite kort mellan Frankfurt och Kalmar, då Kalmar är som vanligt i mitten av augusti, men jag tror det ska gå bra att vila mig i form till den.

Det gäller att lägga in större delen av all träning nu under vintern och inte göra som jag gjorde förra året och börja i slutet av april.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.